interaktivni plan grada s popisom ulica i nekoliko zoom levela informacije o gradu, geografsko ekonomskim čimbenicima, povijest grada, servisne informacije foto galerija, fotografije Duge Rese i okolice interaktivne panoramske snimke Duge Rese i okolice forum Trachalica, mjesto za raspravu o kojekakovim temama i problemima koji muče sve nas Dugorešane i sve ostale koji se tako osječaju
Glavna stranica on-line brbljaona u kojoj možete brbljati s Dugorešanima i svima koji se tako osječaju (ako nekoga ima trenutno) baza podataka registriranih članova. Sve mahom vrli Dugorešani i Dugorešanke i svi oni koji se tako osječaju DRwireless, bežićna mreža. Što je to? Kako radi? Tko je sve u mreži? Kako se spojiti i još informacija o tome tko je odgovoran za ovaj kreativni užas? Ovdje pročitajte o autoru sitea i saznajte tko se brine oko uređivanja sadržaja linkovi za ostale web sadržaje vezane za Dugu Resu i okolicu registrirani članovi, autorizirajte se ovdje. Također, ovdje se regrutiraju i upisuju novi članovi, upad je mukte :)

 YouTube video
YouTube sadrži sljedeće snimke čiji opis odgovara izrazu "duga resa":

 novosti
04.02.2013. u 11:49 piše:
Predavanje o iscjeljenju duhovnim putem
Uvodno predavanje Pomoć i iscjeljenje duhovnim putem pomoću Učenja Brune Groninga, medicinski dokazivo
[opširnije]  printer-friendly verzija
21.05.2011. u 14:52 Brc piše:
Asfaltiranje zadnje dionice gradske ceste u MO Mrežnica
BrcU četvrtak, 19.05. ove godine, počeli su radovi poduzeća Arkada d.o.o. na asfaltiranju posljednje, neasfaltirane gradske ceste u Naselju Tušmer. Epilog nakon gotovo desetogodišnjeg pregovaranja.
  printer-friendly verzija
21.05.2011. u 14:43 Brc piše:
Radna akcija u MO
BrcOvaj tjedan, nekolicina mještana Mjesnog odbora "Mrežnica" na vlastitu inicijativu su krenuli u čišćenje gradskog zemljišta! Kako je ovo zemljište bez ikakve brige bilo prepušteno samo sebi, po dogovoru stanovnika koji žive u blizini, nije trebalo puno, a da se počne s radom. Prvi dan su posjekli stara i zapuštena stabla šljiva, a drugi dan su pozvali bager (koji su platili "iz vlastitog džepa") da poravna i očisti zemljište od kupine i trnja, te da iskopa korijene šljiva.
  printer-friendly verzija
12.08.2010. u 20:40 Brc piše:
Počelo asfaltiranje Tušmera !
BrcNakon više od jedne godine agonije i čekanja, danas je konačno stavljena točka na "I" početku kraja. Naime, radovi na izgradnji kolektora u Naselju i Šetalištu Tušmer koji će se spajati s onim iz Varoša, te ići dalje preko prepumpne stanice u Jelvicama, u smjeru dugoreške bolnice, traju skoro jednu godinu duže negoli je planirano. Izvođači i gradske vlasti su konačno iznjedrile rješenje i asfartiranjem spomenutog dijela ceste odahnuli su najviše mještani Tušmera. Zadovoljstvo će biti i među ostalima - šetačima, te izletnicima koji će ovdje naći mir u laganim šetnjama, i gdje mogu udahnuti svjež i čist zrak među borovim stablima. Tušmer je ipak najveći dugoreški park i kao takvog ga treba voljeti i očuvati.
[opširnije]  printer-friendly verzija
13.07.2010. u 15:48 Kunstbunker piše:
KUNSTBUNKER MUSIC & ART FESTIVAL 8-10.7
U subotu 10. srpnja, završio je drugi međunarodni festival glazbe i umjetnosti u Dugoj Resi. Kunstbunker Music & Art Festival svojim radnjama pokazao je da mala provincija kroz jedan projekt može postati urbano središte regije. Big band "The Great Groove" i kvartet "Playgrounds", čiji su članovi studenti "Kunstuniversitat Graz" (odjel jazz) veselo su i dinamično, na vrlo originalan način zatvorili festival. Duga Resa je u jednom trenutku kroz sadržaje i estetiku u Parku Vila (Park dr. Franje Tuđmana) izgledala kao New York, bio je komentar jednog od prolaznika...
[opširnije]  printer-friendly verzija
06.05.2010. u 23:04 webmaster piše:
Pokazno letenje aerokluba Duga Resa
U nedjelju 09.05. u posljepodnevnim satima aero klub "Duga Resa" izvodi pokazno letenje na gradskom stadionu NK Duga Resa. Svi zainteresirani su dobrodošli. Ovo je prvi aeromiting otkako je osnovan aeroklub "Duga Resa". Osnivačka skupština aerokluba bila je pred tjedan dana a odaziv i interes je bio iznad svih očekivanja.

UPDATE: Novi termin je nedjelja 27.06. Pokazno letenje aerokluba biti će održano u sklopu Dana Duge Rese 2010.
  printer-friendly verzija
15.08.2009. u 17:21 frka piše:
DRUGI AMATERSKI VATERPOLO TURNIR DUGA RESA, 2009.
DATUM 22. i 23.08.2009. MJESTO Gradsko kupalište Duga Resa PRAVO SUDJELOVANJA Pravo sudjelovanja imaju sve osobe starije od 14 i mlađe od 70 godina. Za ekipu ne mogu nastupati osobe koje su imale ili imaju bilo kakav ugovor sa klubom koji je registriran u nekom od nacionalnih saveza. Ekipu sačinjava 8 članova. KOTIZACIJA i PRIJAVE 500 kn po ekipi-broj ekipa je ograničen na 16 (za te novce ekipa dobiva : zahvalnicu, igra minimalno 3 utakmice, kupon za piće po izboru i dnevni meni hrane, mogućnost osvajanja medalja,pehara i novaca, zabavni program kroz cijeli vikend…) NAGRADE Sve ekipe dobivaju zahvalnice, 1.mjesto=medalje+3000kn+pehar 2.mjesto=medalje+2000kn 3.mjesto=medalje+1000kn
  printer-friendly verzija
08.07.2009. u 12:14 Kunstbunker piše:
Kunstbunker Music Festival
Prvi Kunstbunker Music Festival održava se od 9. do 11. srpnja 2009. u Dugoj Resi i Karlovcu. Na festivalu nastupaju glazbeni umjetnici iz Austrije, Nizozemske i Hrvatske izvodeći uglavnom vlastite autorske skladbe - što je osnovni koncept festivala. Kunstbunker Music Festival u četvrtak 9. srpnja u dugoreškom Parku Vila otvara austrijski jazz bend ÁNGELA TRÖNDLE & MOSAIK, a otvorenju s početkom u 21 sat pridružiti će se direktor austrijskog kulturnog foruma Christian Ebner i gradonačelnik grada Duge Rese Ivan Baršić. Svi su pozvani na festival! Ulaz je besplatan.
[opširnije]  printer-friendly verzija
01.04.2009. u 20:34 Tommy piše:
MM CLUB - Svirke u travnju
Evo ukratko popis rock svirki u MM Clubu za mjesec travanj. 03.04.-Stripes (Zagreb), 10.04.-Ostatak procesa, 12.04.-SRETAN USKRS!!! uz Ring unplugged, 17.04.-Kula (Čakovec), 24.04.-Green house blues band (Zagreb). Uživajte....
  printer-friendly verzija
[napiši novost]   [arhiva novosti]
 
  login
korisničko ime:

zaporka:

[registracija]

  Trachalica
Posljednji post u forumu napisao/la je Akin na temu Najbolja pjesma prije izlaska na petak je?:

[img]http://blogs.villagevoice.com/statusainthood/Consoler.jpg[/img]

[center]Many Shades of Black[/center]


  statistika
249 članova
256 fotografije
569 novosti u arhivi
3244013 posjeta
[statistika posjeta]


  Projekt
Uključite se, sudjelujte u zajedničkom globalnom projektu na webu. Pomozite da se napiše i upotpuni ili ispravi članak o Tovi na wikipediji, kliknite na sliku:


  nove fotke
posljednja slikana

05.02.2012. u 13:08

  linkovi
posljednji upisani link:

Radi se o CAD programu specijaliziranom za izradu modela RC aviona, sa mogućnošću 3D prikaza izrađivanog modela u stvarnom vremenu.
nasumični link:
ozalj.com
ozaljske stranice
[ svi linkovi ]


  site info
DROL engine v2.1a by Tomislav Knapic running on Apache (Linux) powered by PHP , MySQL 5.0.96-community


  sponzori