glavna stranica, home interaktivni plan grada s popisom ulica i nekoliko zoom levela informacije o gradu, geografsko ekonomskim čimbenicima, povijest grada, servisne informacije foto galerija, fotografije Duge Rese i okolice forum Trachalica, mjesto za raspravu o kojekakovim temama i problemima koji muče sve nas Dugorešane i sve ostale koji se tako osječaju
Virtualni obilazak on-line brbljaona u kojoj možete brbljati s Dugorešanima i svima koji se tako osječaju (ako nekoga ima trenutno) baza podataka registriranih članova. Sve mahom vrli Dugorešani i Dugorešanke i svi oni koji se tako osječaju DRwireless, bežićna mreža. Što je to? Kako radi? Tko je sve u mreži? Kako se spojiti i još informacija o tome tko je odgovoran za ovaj kreativni užas? Ovdje pročitajte o autoru sitea i saznajte tko se brine oko uređivanja sadržaja linkovi za ostale web sadržaje vezane za Dugu Resu i okolicu registrirani članovi, autorizirajte se ovdje. Također, ovdje se regrutiraju i upisuju novi članovi, upad je mukte :)
Pogled sa obližnjeg brda goskova na Dugu Resu
Pogled sa Petrakovog Brda na Dugu Resu
Trg pored gradske tržnice
Centar grada
Park Vila
Šetalište tušmer
Gradsko kupalište
Obala Mrežnice
Crkva Sv. Antona
Kupalište kod Bosiljevca
Slap u Mrežničkom Brigu Slap kod Bosiljevca


  napomena
Virtualne panoramske slike i navigacija kroz njih izvedene su u Javi. Zbog toga će vam trebati neki browser koji podržava Javu kako biste ih mogli normalno vidjeti. (Svaki Internet Explorer od 3.1 na dalje i Netscape Navigator od 3.x verzija bi trebali biti dovoljni). Java runtime engine možete besplatno downloadati i instalirati na vaše računalo sa adrese www.java.com/en/download.

Značenje navigacijskih tipaka na panoramskim slikama:
Uključivanje/isključivanje navigacijskog izbornika
Uvečavanje (zoom-in)
Umanjivanje (zoom-out)
Pomicanje (okretanje) pogleda
Resetirane pogleda na početni položaj
Uključivanje/isključivanje "hot spotova" (točaka koje vam omogučuju izravno preskakivanje između panoramskih slika)
Informacije o copyrightu i autorima
Kliknite ovdje ukoliko želite doznati više o autorskim pravima i virtualnim slikama.