glavna stranica, home interaktivni plan grada s popisom ulica i nekoliko zoom levela informacije o gradu, geografsko ekonomskim čimbenicima, povijest grada, servisne informacije foto galerija, fotografije Duge Rese i okolice forum Trachalica, mjesto za raspravu o kojekakovim temama i problemima koji muče sve nas Dugorešane i sve ostale koji se tako osječaju
Virtualni obilazak on-line brbljaona u kojoj možete brbljati s Dugorešanima i svima koji se tako osječaju (ako nekoga ima trenutno) baza podataka registriranih članova. Sve mahom vrli Dugorešani i Dugorešanke i svi oni koji se tako osječaju DRwireless, bežićna mreža. Što je to? Kako radi? Tko je sve u mreži? Kako se spojiti i još informacija o tome tko je odgovoran za ovaj kreativni užas? Ovdje pročitajte o autoru sitea i saznajte tko se brine oko uređivanja sadržaja linkovi za ostale web sadržaje vezane za Dugu Resu i okolicu registrirani članovi, autorizirajte se ovdje. Također, ovdje se regrutiraju i upisuju novi članovi, upad je mukte :)
PRETHODNA LOKACIJA                                                                                   SLIJEDEĆA LOKACIJA

 
SLAP KOD BOSILJEVCA
Nalazite se na "sredini rijeke", između dvije obale, na slapu kod Bosiljevca. Ispred vas se nalaze sedrene barijere (maleni prirodni slapići) i uzvodni tok rijeke (prema slapu u Mrežničkom Brigu). Okretanjem u desno vidjet ćete netaknutu prirodu rijeke Mrežnice.

POGLED S GOSKOVA
-
POGLED S PETRAKOVOG BRDA
-
CENTAR GRADA
-
TRG PORED TRŽNICE
-
PARK VILA
-
ŠETALIŠTE TUŠMER
-
OBALA MREŽNICE
-
GRADSKO KUPALIŠTE
-
CRKVA SV. ANTONA
-
KUPALIŠTE KOD BOSILJEVCA
-
SLAP U MREŽNIČKOM BRIGU  napomena
Kliknite na "sljedeća lokacija" ukoliko želite nastaviti planirani virtualni obilazak ili uključite "hot spot" točke pa sami malo istražite naokolo. Također, možete slobodno odabrati neku od ostalih interaktivnih lokacija iz popisa na desnoj strani.

Ako ste se izgubili kliknite ovdje !